Let's redesign for life

Vrouw houdt haar handen uit elkaar om iets aan te duiden en lachtT bij Norday, GRRR en In10

Vandaag ontwerpen we morgen. Norday bundelt de energie van ontwerpers, strategen, contentmakers en developers die geloven in de kracht van design voor positieve verandering.

Twee mannen zitten achter een computerscherm bij Norday, GRRR, IN10
Vrouw geeft een presentatie voor een tv scherm,

We koppelen jouw strategie aan digitale oplossingen, bedacht vanuit jouw klanten, medewerkers en fans. Onze combinatie van transformatiestrategie en digitale creativiteit zet een nieuwe standaard binnen jouw domein.

Domeinexpertise met mensgerichte innovatie

We maken prijswinnend werk voor domeinen zoals zorg, cultuur, climate tech en publieke dienstverlening. Onze klanten waarderen de combinatie van langetermijnstrategie en pragmatisch meedenken. Met veel van hen hebben we dan ook een samenwerking van meer dan 10 jaar. Met Norday ontwikkelen we niet alleen oplossingen voor eindgebruikers, maar helpen we onze klanten ook echt te transformeren, door innovaties te laten landen in de organisatie.

De werkwijze van prototypen, kijken wat werkt en dat verbeteren. Dat was de sleutel in dit proces. Met alle verschillende belangen had het namelijk niet op een andere manier kunnen gaan.
Hester HendriksRIVM (over het Waar Zit Wat In project)

Kleine teams, grote impact

Norday is ontstaan uit een fusie van IN10 en GRRR, opgericht in 1999 en 2003. Wat ons bindt als team is de ambitie om te werken aan de grote thema’s van onze tijd. We vertrekken vanuit gelijkheid, waarbij in co-creatie de beste oplossingen overal vandaan kunnen komen. We houden het graag simpel. Door onze projectteams klein te houden, bieden we snelheid en wendbaarheid. We zijn B-Corp gecertificeerd en onze ‘principles for positive design’ zijn leidend in alles wat we doen.

B-corp certificaat op een houten rekje met planten er omheen
Een man en een vrouw staan samen bij een computerscherm

Norday in cijfers

  • 25+Jaar ervaring
  • 100+Internationale prijzen
  • 68Teamleden
  • 102B Corp score
Man zit achter een laptop
Twee vrouwen overleggen met elkaar, voor een whiteboard, lachen

Part of Handpicked

Norday maakt deel uit van Handpicked, een groep van specialistische bureaus. Hierdoor kunnen we ons richten op onze kern – strategisch design – terwijl onze klanten met specifieke performance marketing-, AI- of e-commerce vraagstukken ook geholpen kunnen worden.

Ready to change things?

Een nieuwe samenwerking starten? Neem contact op met Geoffrey Jansen.

Geoffrey Jansen's Linkedin