IN10 en GRRR gaan samen verder als Norday

Fusie gericht op innovatiekracht

Norday Managment Team: Rebecca Stadman (MD), Rolf Coppens (creatie), Marlies de Gooijer (strategie), Geoffrey Jansen (business), en Wade de Wit (operations).

IN10 en GRRR, beide onderdeel van Handpicked, gaan verder als Norday (B corp). De fusie biedt klanten meer innovatiekracht; enerzijds door gebundelde kennis op domeinen zoals zorg, cultuur, climate tech en publieke dienstverlening, én door de flexibiliteit om extra strategie-, design- en tech experts toe te voegen. 

Norday slogan 'Let's redesign for life'
Met gebundelde expertise en een team van 68 specialisten bieden we opdrachtgevers meer slagkracht en snelheid. Met Norday ontwikkelen we niet alleen oplossingen voor eindgebruikers, maar helpen we onze klanten ook echt te transformeren, door innovaties te laten landen in de organisatie
Rebecca StadmanManaging Director, Norday

Let’s redesign for life

Norday heeft als missie om met design zoveel mogelijk positieve verandering tot stand te brengen. De uitdagingen van organisaties zijn daarbij steeds complexer en klanten zoeken naar nieuwe manieren om onderscheidend en toekomstbestendig te zijn. In co-creatie ontwerpt Norday digitale services en experiences die veel impact hebben op hoe mensen werken, leven, spelen en groeien.

Vrouw houdt haar handen uit elkaar om iets aan te duiden en lachtT bij Norday, GRRR en In10
Twee mannen zitten achter een computerscherm bij Norday, GRRR, IN10
Onze gezamenlijke unieke kracht ligt in het combineren van inhoudelijke expertise op de domeinen met de beste digitale creativiteit, vanuit een lange termijn strategie. We hebben er waanzinnig veel zin in om onze gezamenlijke ervaring en kennis nu vanuit één nieuw merk en team in te zetten voor klanten.
Rolf CoppensCreative Director, Norday

Het nieuwe managementteam van Norday bestaat uit Rebecca Stadman (MD), Rolf Coppens (creatie), Marlies de Gooijer (strategie), Geoffrey Jansen (business), en Wade de Wit (operations).

Daarbij heeft het talent binnen Norday nu extra ruimte om zich te kunnen focussen op hun inhoudelijke expertise op de domeinen en op digitale creativiteit, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, AI en toegankelijkheid.

Over Norday

Vandaag ontwerpen we morgen.
Wij verbinden jouw strategische koers met concrete oplossingen die vandaag al voelbaar zijn. Door samen te werken met klanten creëert Norday digitale services en verhalen die mensen helpen bij hun werk, zorg, spel en groei. ‘Let’s redesign for life’ is niet alleen onze slogan; het is de belofte aan onze opdrachtgevers en aan hun klanten, medewerkers, bezoekers, patiënten en burgers.

Ready to change things?

Een nieuwe samenwerking starten? Neem contact op met Geoffrey Jansen.

Geoffrey Jansen's Linkedin