Toegankelijke zorg voor iedereen

De zorg staat onder druk en is van ons allemaal; zelf, thuis en technologie zijn de uitgangspunten. Onze missie: laten zien hoe design als versneller werkt voor de zorg van morgen.

De toekomst vraagt van zorgverleners andere manieren van denken en werken. We versnellen de transformatie van zorg met strategie, co-creatie en technologie waarbij mensen centraal staan.

Ontwerpen voor meer zelfredzaamheid en groter werkgeluk

In service design sprints komen we samen met medewerkers, cliënten en partijen uit de zorgketen tot nieuwe concepten voor de zorg van de toekomst. We versnellen het opschalen van bewezen technologie, ontwikkelen samen met medewerkers digitale assistenten en ontwerpen nieuwe klantreizen voor het loslaten van zorgtaken. Zo maken we grote uitdagingen behapbaar en zetten we verandering in beweging. Met als resultaat: meer zelfredzaamheid van cliënten, en groter werkgeluk onder zorgprofessionals. Meer weten? Check de cases en neem contact op.

De design thinking én doing aanpak helpt om de grote uitdagingen in behapbare kleinere problemen aan te pakken middels ‘Hoe kunnen we…’ vragen. Het proces daagt uit om creatief te denken en buiten onze comfortzone te handelen.
Karin VinkProgrammamanager toekomstvisie, Thebe

Onze zorg cases

Ready to change things?

Marlies de Gooijer

Ook innovatie van zorg versnellen? Neem contact op met Marlies de Gooijer

Marlies de Gooijer's Linkedin